nõuanded, mis aitavad ehitada vastupidavust ja paremini lahendada diabeeti

Nõuanded, mis aitavad ehitada vastupidavust ja paremini lahendada diabeeti

17 Kommentaarid Postitaja

Olen kuulnud palju kontseptsiooni vastupidavust.

Vastupidavuse võime taastuda kergesti haigus, depressioon, ebaõnne jne Omadused seotud vastupidavust hulka optimism, aktiivne ja kohanemisvõimeline toimetuleku stiili ja võime haarata kinni sotsiaalne toetus.

Uuring avaldati ajakirjas Journal of American Academy of Nurse praktikute 2011. aastal näitas, et kõrge vastupidavus oluliselt seotud madalama HbA1c taset näitab parema glükeemilise kontrolli.

Teine uuring sarnaseid tulemusi avaldati British Journal of Health Psychology 2008. aastal näitas, et madala ja mõõduka vastupidavuse taset näitasid tugevat seost tõuseb stressi ja süvenemine HbA1c tulemused. Need, kellel on kõrge vastupidavus hinded ei näita seda sama ühendusega.

Mõned inimesed on õnn sündida kõrge vastupidavus, kuid isegi kui sa ei ole üks neist, on asju, mida saate teha, et suurendada oma vastupidavust., American Psychological Association pakub järgmised 10 ettepanekuid vastupidavuse suurendamisele

Elu krooniline haigus nagu diabeet võib stressi ja nõudlik. Arm ise väega vastupidavust.

Parimate soovidega

Sara

koos

Kuidas seletada seda tunnistust avalikkust suurmees mind aidata läbi raske haigus. Mul on Diabetes Haigus hea 2 aastat ja ma olin peaaegu läheb oma elu lõpuni. Kõik Mul on minu meelest on las ma lihtsalt loobuda, sest elu ei ole huvitav minu jaoks enam aga ma lihtsalt palvetada Jumala iga päev vastu minu hing kui kunagi ma olen läinud. Lucky mulle minu väike vend joosta mulle, et ta leidis arst internet kes saab ravida Diabeet Haigus Internetis ta mind aidata kõike, arst küsib minu andmed, et ta saaks valmistada ravimtaimena mulle oma ravimtaimede kodus . Ta saadab ravimit mulle. Pärast seda, kasutades taimseid ravimeid nagu arst on dr Moonlight, hakkasin üha rohkem tugevamaks. Läksin Diabeet testi ja olin negatiivsed. Ma olen nii õnnelik, et ma ei saa öelda, ma ei ole Diabeet patsiendile. Kui teil on diabeet või muu haigus ta saab veel aidata. temaga kaudu oma e-post: moonlightherbalremedy@gmail.com

See on suurepärane teavet. Väga teretulnud korraga, et ma tundsin end maha. Ma jääda nimekirja minu külmik, et ma olen pidevalt meelde, et ma ei saa seda teha.; Aitäh.

Tänan väga selle eest. Ma tõesti vaja seda julgustust sel ajal.; Sylvia, Houston, TX

Aitäh. Mul oli vaja midagi lugeda positiivseks, kuna minu tüüp 2 kõigub ja olen alles nüüd hakanud mõistma võimalusi, miks.; Üks asi, mida ma vaja teha, on olla jõulisem minu GP. Aitäh jälle viitan oma kommentaarid tihti.

Aitäh, Sara, selle imelise artikkel.; See kirjeldab minu olukord täiesti.

Täname, et neid nõuandeid. See annab mulle lootust ja julgust olla elastne taas. Ma arvasin, et olen seni, kuni ma läksin läbi karmid olukordades. Tõesti volitatakse artikkel!

Ma ei ole pimedus ja karistus väljavaated inimene, aga viimasel aastal olen kaotanud suhted kolm liiget mu lähisugulastest. Kõik sest valede ütles üks pereliige ja seeria südantlõhestav sündmusi. Ma ei ole tugev enam, ma lihtsalt ei ole seda anda, ma tegelikult on füüsiline reaktsioon stressi või vastasseisu, mitmekesisus. Mul on väga raske aeg, ma soovin, et võiks taastuda.

Aitäh! Leian, mida dr Carlson ütles tuleb kinnitades. Sa puudutada valdkondi Olen hädas presently.I hea enesetunde, sest on valideeritud. Ma ei hull. Hea on, sa andsid kehtib ettepanekuid, mida teha, et tulla välja võitjana

Sinu nõuanded on teretulnud, kuid võib olla raske järgida, kui sa leiad end abita või võime hankida toed vaja.

Need 10 soovitused on tõesti tõhus asendaja medication.To arendada reselience läbi sisemise minaga muutus mõtteid, tegevusi, reaktsioone ja sotsiaalse inseneri on väga kiiduväärt. Tänu Sara.

See artikkel annab hoobi kodus. Mina ja teised Tean põeb diabeeti ja see on kindlasti kasvav probleem mitte ainult USA, vaid kogu maailmas. See on tõesti kõike toiduvalikut küll ja dieedi muutus, mida ma hiljuti teada. Olen hakanud Diabeet Escape Plan hiljuti, mis on tõesti aitas langetada oma vere suhkrusisaldust ja hoida oma tervist kontrollida.; Ma leidsin programmi http://zappohealth.com/dep2;;I soovitaks kellelegi, kes kannatab Type 2 või isegi eelnevalt diabeet võtta pilk see.

Wonderful näpunäiteid, mis lõpuks põhimõtteliselt tähenda, et sa peaksid olema ettevõtte pere ja sõprade investeerides oma hea tuju ja enesekindluse. See on nii peaks igaüks elama!

See sellist head nõu. Mul diagnoositi nagu on eelnevalt diabeetik umbes seitse aastat tagasi. Minu A1c on alati normi piiresse (5,6-6,0. Praegu 500 Metformiin / päevas. Siiani kõik on hästi. Proovin jääda optimistlikuks, mis töötab minu jaoks.

Milline imeline komplekt soovitused *

Thank u SARA ma vajasin, et ENCOURAGEMEMTI ma

Hea artikkel. Ma teadsin, et kõige selle juba, aga see oli esitatud uut ja teistmoodi. Ma riputada see artikkel!

Sa ei saanud üks: ignoreerida standard tervishoiu valdkonnas nõustamine süüa palju süsivesikuid ja vähe rasva. Selle asemel, söö väga vähe süsivesikuid ja palju häid, naturla loomset rasva. Vältida köögivilju / õli samuti.